Show simple item record

dc.contributor.advisorChester L. Sprague.en_US
dc.contributor.authorCaliandro, Victor Briggsen_US
dc.date.accessioned2012-07-02T15:25:20Z
dc.date.available2012-07-02T15:25:20Z
dc.date.issued1969en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/1721.1/71408
dc.descriptionMassachusetts Institute of Technology. Dept. of Architecture. Thesis. 1969. B.Arch.en_US
dc.descriptionAccompanying drawings held by MIT Museum.en_US
dc.descriptionIncludes bibliography.en_US
dc.format.extent[1], 43, [10] leavesen_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherMassachusetts Institute of Technologyen_US
dc.rightsM.I.T. theses are protected by copyright. They may be viewed from this source for any purpose, but reproduction or distribution in any format is prohibited without written permission. See provided URL for inquiries about permission.en_US
dc.rights.urihttp://dspace.mit.edu/handle/1721.1/7582en_US
dc.subjectArchitectureen_US
dc.titleDesign of a community school in a mixed-use context in the South End - Dudley Station area.en_US
dc.typeThesisen_US
dc.description.degreeB.Arch.en_US
dc.contributor.departmentMassachusetts Institute of Technology. Dept. of Architectureen_US
dc.identifier.oclc24884348en_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record